Rør indholdet af 1 pose Pizzagær i den lune mælk. Tilsæt salt, sukker og æg og rør det godt sammen.
Smuldr smørret i halvdelen af melet og rør det derefter i gærblandingen. Tilsæt resten af melet lidt ad gangen og ælt dejen grundigt igennem til den er blød og smidig.
Det er nemmest at ælte dejen på en røremaskine med dejkrog, alternativt kan dejen æltes med en kombination af en håndmixer med dejkroge og håndkraft.
Lad dejen hvile tildækket i 10 minutter.
Bland smør, sukker, limeskal, saften fra ½ limefrugt og majsstivelse til en remonce.
Dejen æltes hurtigt igennem og rulles ud til en stor firkant på 30 x 40 cm.
Smør halvdelen af dejen med remoncen, og drys derefter med hakket chokolade og hakkede mandler. Kværn godt med vanilje over og fold den anden halvdel af dejen indover.
Rul forsigtigt dejen igen til en firkant på 30 x 20 cm.
Skær dejen i 12-14 strimler med en bredde på ca. 2,5 cm og halver strimlerne, så de stadig hænger sammen i den ene ende. Sno herefter strimlerne om hinanden. Snoningen rulles sammen til en krans og fold enden indunder bunden, så den ikke kan løsne sig under afbagningen. Læg kransen i en stor muffinform. Fortsæt med at sno de resterende fletsnurrer.
Pensl fletsnurrerne med et sammenpisket æg og bag dem i ca. 20 minutter ved 200 °C til de er gyldne.
Afkøl fletsnurrene en anelse på rist inden muffinformene fjernes.
Bagetid: 20 Minutes
Temperatur over- og undervarme: about 200 °C
Kom indholdet af en pose Base for Buttercream i en skål og tilsæt ½ dl koldt vand og rør kort. Hæld glasuren over fletsnurrerne.
Server fletsnurrerne lune.
Relaterede opskrifter
Brød og boller
Brød og boller
Brød og boller