Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.
Smelt smørret i en gryde. Tilsæt kakao og rør det ud i smørret, lad blandingen køle let.
Pisk sukker, æg og vaniljesukker cremet og luftigt. Sigt mel og bagepulver i æggemassen og vend dejen samme. Vend kakaosmør og mælk i dejen.
Kom dejen i en smurt bradepande, evt. med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl chokoladekagen på en bagerist.
Bagetid: 20 - 25 Minutes
Rør en glasur af flormelis, Grøn Konditorfarve og varmt vand, juster med vand indtil den ønskede konsistens opnås. Smør glasuren ud over kagen i et jævnt lag. Drys med grøn krymmel imens glasuren stadig er fugtig. Tegn fodboldbanen med hvid Writing Icing Decór og kom vingummibamser på som spillere.
Istedet for krymmel kan du også farve kokosmel med Grøn Konditorfarve og bruge det som græs. Kom kokosmel i en frysepose og tilsæt en lille smule Grøn Konditorfarve, maser farven ind i kokossen. Tilsæt mere farve hvis det er nødvendigt, men pas på at kokossen ikke bliver for våd. Lad evt. kokossen tørre lidt før den drysses på kagen.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager