Tag æggehviderne ud af køleskabet 1 time før tilberedning.
Pisk æggehvider luftige.Tilsæt sukker og pisk igen, til hviderne er stive. Bland mandelmel og flormelis sammen i en skål og vend blandingen i æggehviderne. Slå en anelse af luften ud af hviderne, indtil massen er ensartet.Vend til sidst konditorfarve i makronmassen, så den får den ønskede farve. Hvis der ønskes makroner i forskellige farver opdeles massen afhængigt af, hvor man farver der ønskes. Tilføj konditorfarve.
Kom makronmassen i en eller flere sprøjteposer med en 10 mm tylle, eller brug en plasticpose og klip et hul på 10 mm i diameter. Sprøjt makronerne ud til små runde kager på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad makronmassen tørre mindst 20 min. inden bagning.
Tænd ovnen på 160 °C varmluft.
Bag makronerne i 15-20 min. Lad makronerne hvile et par minutter, før de pilles af bagepapiret og sættes til afkøling på bageristen.
Bagetid: 15 - 20 Minutes
Bland posens indhold med letmælk. Pisk med en håndmixer først ved lav hastighed i 1 min. herefter i 4 min. ved høj hastighed. Kom kagemousse på halvdelen af makronerne. Læg dem sammen og server.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours