Tænd ovnen på 140 °C varmluft eller 160 °C traditionel varme.
Pisk smør, sukker, vaniljesukker og salt sammen med en håndmixer til blandingen er ensartet og luftig. Pisk æggene i ét ad gangen, pisk godt imellem hvert æg.
Bland hvedemel, bagepulver og kakaopulver sammen i en anden skål og sigt det i smørmassen, tilsæt kærnemælk og hakket chokolade, og rør dejen sammen.
Fordel dejen i muffinformene og bag kagerne midt i ovnen i ca. 25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.
Bagetid: about 25 Minutes
Pisk smør og Vanilla Paste med en håndmixer til blandingen er lys. Tilsæt sigtet flormelis lidt ad gangen imens der forsat piskes. Rør herefter mælken i.
Del cremen op i tre lige store portioner. Tilsæt den ønskede mængde af Concentrated Blue Colour til den ene portion, Concentrated Violet Colour til den anden og Concentrated Black Colour til den tredje. Vær opmærksom på at det kan tage lidt tid for den sorte farve at "udvikle" sig og blive rigtig sort, og at hviletid i køleskab anbefales. Prøv også at tilsætte lidt kakaopulver sammen med den sorte farve, dat dette intensiverer farven.
Fordel de tre smørcremer i tre baner i en sprøjtepose med en stor stjernetyl. Sprøjt smørcremen i toppe på hver muffin ved at starter udefra og ind.
Pynt hver cupcake med Super Hero krymmel og blå sukkerkrystaller fra Neon krymmel inden servering. Drys evt. med lidt Chocolate Silver Pearls for at få effekten af blinkende stjerner.
Hvis du vil være sikker på at dine muffins ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine muffins mere lige.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins