Tænd ovnen på 165 °C traditionel varme eller 155 °C varmluft.
Riv græskarret groft. Kom græskar i en skål og tilsæt æg, agavesirup, salt, mandelmel, bagepulver, kanel og majsstivelse. Rør blandingen godt sammen.
Beklæd en bradepande (20 x 30 cm) med bagepapir. Fordel kagedejen jævnt i formen. Bag kagen midt i ovnen i ca. 30 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagen køle helt af.
Bagetid: about 30 Minutes
Smelt den hvide chokolade over vandbad eller i mikrobølgeovn. Rør herefter olie og Concentrated Green Colour i.
Tag den afkølede græskarkage ud af formen. Hæld chokoladen udover kagen og fordel den jævnt over toppen. Drys med hakkede græskarkerner.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager