Pisk smør, flormelis, æggeblommer, citronskal og Vanilla Paste sammen i en skål. Pisk fløden i lidt ad gangen og pisk til cremen samler sig. Tilsæt citronsaft, pisk indtil cremen er ensartet. Sæt den til side på køkkenbordet
Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Bland rismel, kartoffelmel og bagepulver sammen i en anden skål. Sigt melblandingen i æggemassen og vend forsigtigt dejen sammen. Fordel dejen i en firkant på ca. 30 x 40 cm på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag rouladebunden midt i ovnen i ca. 10-12 minutter til den er let gylden og gennembagt. Tag rouladen ud af ovnen og vend den over på et rent stykke bagepapir, der er drysset jævnt med sukker. Træk forsigtigt det øverste bagepapir vandret af (hvis der trækkes opad ødelægges bunden nemt). Uden at fjerne bagepapiret med sukkeret rulles bunden sammen til en roulade. Lad bunden køle lidt af på denne måde, dette mindsker risikoen for at bunden revner når den skal rulles med fyldet.
Bagetid: 10 - 12 Minutes
Når bunden er kølet lidt af, så den kun er lun rulles den ud igen og bagepapiret fjernes. Smør forsigtigt bunden med vanilje-citroncremen og rul den igen sammen til en roulade. Pak rouladen ind i film og læg den i køleskabet til servering. Drys med flormelis lige inden servering.
Relaterede opskrifter
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader