Tænd ovnen på 175 °C varmluft eller 185 °C traditionel varme.
Pisk smør, sukker, citronskal og Dr. Oetker Vanilla Twister godt sammen til det er lyst og luftigt. Tilsæt æggene ét ad gangen, pisk godt imellem hvert æg. Bland mel, bagepulver, salt og krymmel sammen i en anden skål og vend det forsigtigt i dejen.
Fordej dejen i cupcakeforme. Fyld dejen 2/3 op, da dejen vil hæve under bagning.
Bag vanilje cupcakes i 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.
Bagetid: 25 - 30 Minutes
Bland stuetempereret smør med indholdet af en pose Base for Buttercream og Vanilla Paste i en stor skål og pisk med en håndmixer i ca. 3 minutter.
Opdel vaniljesmørcremen i 2 portioner. Den ene af de to portioner opdeles i 5 lige store dele i hver sin skål. Tilsæt den ønskede mængde pastafarve til hver portion og rør med en ske, indtil hvert enkel smørcreme er ensartet i farven.
Hæld den hvide vaniljesmørcreme i en engangssprøjtepose med rundtyl. Sprøjt en stor top på alle cupcakes, så den former hovedet af enhjørningerne.
Fordel de 5 farvede vaniljesmørcremer i en anden engangssprøjtepose med fransk stjernetyl.
Pynt cupcakes med Dr. Oetker Unicorn Sugar Faces.
Sprøjt små dutter med den farverige vanilijesmørcreme omkring ørerne, horn og bagsiden af hver cupcake, for at forme den magiske manke på enhjørningerne.
Afslut ved at tegne mund/smil med Dr. Oetker Unicorn Writing Icing i lyserød.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins