Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.
Pisk æg, muscovadosukker og rørsukker til det er lyst, tykt og luftigt, det tager ca. 4-5 minutter.
Sigt hvedemel, krydderier, natron, bagepulver og salt sammen i en skål. Rør melblandingen sammen med æggemassen. Vend revne gulerødder, kokos, appelsinsaft, olie og evt. valnødder i dejen. Rør til dejen er ensartet og kom den i en smurt sandkageform.
Bag kagen midt i ovnen i 40-45 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagen køle lidt af i formen, hvorefter den vendes ud og køles helt af på en bagerist.
Bagetid: 40 - 45 Minutes
Kom alle ingredienserne i en skål og pisk med en håndmixer til frostingen er hvid, cremet og luftig. Hvis den er meget blød, så kom den i køleskabet en times tid inden den smøres over kagen.
Fordel cream cheese frosting over toppen af den afkølede kage. Pynt evt. med lidt fintrevet limeskal.
Muscovadosukker kan erstattes med brun farin og lyst rørsukker kan erstattes med almindeligt sukker, det vil dog ændre smagen en lille smule.
Hvis du vil vide mere om frosting og smørcreme, så har vi samlet vores bedste tips og opskrifter på frosting.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager