Tænd ovnen på 150 °C varmluft.
Smelt smør og vand i en gryde. Tilsæt kakao og rør det godt sammen. Tag gryden af varmen.
Bland vaniljesukker, sukker, mel, natron, bagepulver og salt i en skål. Tilsæt smørblandingen og rør det hele sammen til en ensartet masse. Tilsæt tykmælk og rør dejen sammen. Tilsæt til sidst æg og rør dejen godt sammen til den har en ensartet konsistens.
Hæld dejen i en smurt bradepande (20 x 30 cm) og bag kagen i 30-35 minutter. Lad kagen afkøle helt på en bagerist, inden den tages ud af formen og pyntes.
Bagetid
Hæld indholdet fra posen med Choco Dream Icing & Frosting i en skål og tilsæt vand. Rør et øjeblik og hæld straks glasuren på den afkølede kage. Lad glasuren tørre før den pyntes.
Print skabelonen og klip motivet ud. Placer heksemotivet ovenpå glasuren. Drys nu med flormelis rundt om heksen, og fjern derefter forsigtigt papiret og server.
Vent med at drysse med flormelis indtil en time før kagen skal serveres, da det ellers kan blive fugtigt.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager