Tænd ovnen på 175 °C varmluft.
Smelt smør og vand i en gryde. Tilsæt kakao og rør det godt sammen. Tag gryden af varmen.
Pisk vaniljesukker, sukker og æg luftigt med en håndmixer. Tilsæt tykmælk og rør mel, natron og bagepulver i dejen. Tilsæt smørblandingen og rør det hele sammen til en ensartet masse.
Hæld dejen i en smurt bradepande (20 x 30 cm) og bag kagen 25-30 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.
Lad kagen afkøle helt på en bagerist inden den pyntes.
Bagetid: about 30 - 35 Minutes
Hæld indholdet af en pose Choco Dream Icing & Frosting i en skål og tilsæt vand. Hæld glasuren på den afkølede kage. Rul fondant tynd ud og skær den til, så den passer med kagens størrelse på 20 x 30 cm. Læg fondanten ovenpå glasuren og pynt med sukkerøjne.
Farv den overskydende fondant med Concentrated Black Colour og udrul til små ovaler, som lægges under nogle af sukkerøjnene.
Hvis du ønsker en endnu mere uhyggelig halloweenkage, kan du pynte øjnene med den røde Writing Icing, så det ligner blodsprængte øjne.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager