Læg husblas i blød i koldt vand. Hak chokoladen og kom den i en mindre skål. Varm piskefløden til lige under kogepunktet. Kom husblas i den varme fløde og smelt blandingen sammen.
Hæld 1/3 af fløden over chokoladen og rør til den er smeltet. Tilsæt endnu 1/3 og rør til fløden er absorberet. Rør til sidst den sidste 1/3 i blandingen. Rør fintrevet citronskal i cremen, dæk den til med husholdningsfilm og sæt den straks i køleskabet. Filmen skal røre cremen, så der ikke dannes kondens.
Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.
Blend hasselnødderne. Skræl græskaret, riv det groft og rør det sammen med sigtet hvedemel og bagepulver. Pisk æg, brun farin og olie sammen i en skål og vend det i massen sammen med de blendede hasselnødder. Fordel dejen i muffinforme.
Bag kagerne midt i ovnen i 15-20 minutter. Afkøl kagerne let på en bagerist.
Bagetid: 15 - 20 Minutes
Indfarv 1/3 del af Hvid fondant orange med Concentrated Orange Colour, eller bland din egen orange farve med Concentrated Red Colour og Concentrated Yellow Colour. Tril 12-15 kugler og tegn herefter øjne, næse og mund med Concentrated Black Colour. Brug en pensel og tegn direkte på fondanten. Indfarv herefter 50 g hvid fondant grønt med Concentrated Green Colour. Form 12-15 aflange grønne toppe til græskarhovederne.
Rul den resterende fondant ud i lidt majsstivelse og udstik 12-15 runde cirkler med et glas eller en rund udstikker.
Pisk chokoladecremen kort. Den skal være helt kold og må kun piskes kort, da den ellers skiller. Kom den i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt den på kagerne. Læg forsigtigt spøgelseskroppene oven på cremen og sæt et græskarhoved på toppen.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins