Tænd ovnen på 190 °C traditionel varme.
Skær græskar i små tern og kog dem møre med lidt vand i ca. 10 minutter. Hæld det meste vand fra og mos til puré.
Bland mel, krydderier, salt, bagepulver og natron sammen i en stor skål, og rør blandingen sammen med et piskeris så klumper undgåes.
I en anden skål piskes smør, sukker og farin lyst og luftigt med en håndmikser. Tilsæt æggene et af gangen, og pisk godt imellem hvert æg.
Hæld melblanding, græskarpuré og mælk i skålen og vend dejen sammen med en dejskraber, til den lige akkurat er samlet. Fordel dejen i muffinforme og bag dem i ovnen ved 190 °C i ca. 25 minutter. Mærk efter med et træspyd om dejen er færdigbagt, når pinden kommer ren ud af kagen er den færdigbagt. Stil kagerne til afkøling.
Bagetid: about 25 Minutes
Pisk mælk og Cake Mousse med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.
Tag 2-3 store spiseskefulde frosting fra, farv den grøn og fyld i en sprøjtepose uden tyl.
Farv resten af frostingen med den orange farve. Du kan også vælge at farve frostingen med gul farve, og tilsætte rød derefter, lidt efter lidt, indtil den er orange.
Fyld i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt på kagerne i et cirkelmønster, startende udefra og ind.
Isæt halve saltstænger i midten af cupcaken. Klip et lille hul i spidsen af sprøjteposen med den grønne frosting, og dekorer med grønne græskar-"stængler".
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins