Bland smør, sukker og salt sammen. Sigt mel og kakaopulver i blandingen, og ælt dejen sammen. Tilsæt Concentrated Black Colour til dejen, og ælt til farven er mørkere og ensartet. Tryk dejen flad og pak den ind i husholdningsfilm, og læg den i køleskabet i mindst 1 time.
Tag dejen ud af køleskabet. Tænd ovnen på 180 °C traditionel ovn.
Drys bordpladen med mel og rul dejen ud til en tykkelse på ca. 5 mm. Udstik kagemænd og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag småkagerne i midten af ovnen i ca. 12 minutter. Lad dem afkøle på en rist.
Bagetid: about 12 Minutes
Pynt kagemændene som små skeletter med Pynteglasur eller Writing Icing.
Hvis dejen er lidt blød og det er svært at flytte kagemændene over på bagepapiret, så prøv at udrulle dejen mellem to stykker bagepapir. Kom bagepapiret med dej over på bagepladen, og udstik kagemænd med lidt mellemrum direkte på bagepapiret. Fjern overskydende dej, men lad kagerne blive på bagepapiret, fortsæt derefter den resterende fremgangsmåde for opskriften.
Opbevar småkagerne tørt og køligt i en lufttæt beholder.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours