Sæt olien i fryseren i ca. 1 time
Udblød husblassen i koldt vand i ca. 5 minutter.
Udrør concentrated colour i 1 spsk. hindbærsaft, tilsæt derefter den resterende saft. Varm saften i mikrobølgeovn eller i en gryde, fjern det fra varmen.
Klem husblassen fri for vand og smelt den i den varme saft. Lad gelesaften køle af til den er fingervarm.
Kom gelésaften i en sprøjte, pipette eller sprøjtepose. Dryp herefter små dråber ned i den iskolde olie, der har været i fryseren ca. 1 time.
Tag kaviaren op med med en hulske eller hæld olien over i en si. Lad kaviaren dryppe af og så er den klar til at blive brugt som pynt.
Hindbærkaviaren kan holde sig på køl i ca. 1 uge, hvis den opbevares i olien.
Relaterede opskrifter
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader