Tænd ovnen på 160° C varmluft eller 180° C traditionel varme.
Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen i en skål til det er lyst og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt efter hvert æg. Sigt hvedemel og bagepulver i æggemassen og vend det i sammen med mælken. Vend knuste makroner og hindbær i dejen og fordel den i muffinforme.
Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.
Bagetid: 20 - 25 Minutes
Bland indholdet fra en pose Cake Mousse Strawberry Taste med 2½ dl letmælk. Pisk med en håndmixer først ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed, til moussen er luftig.
Gør det samme med Cake Mousse Vanilla Taste.
Kom ¼ af jordbærmoussen i en sprøjtepose med en stor stjernetyl (fx Stjernetyl lukket; ø 8 mm)
Fordel moussen i sprøjteposen ved at lægge sprøjteposen på bordet og trykke den flad, så der kommer jordbærmousse på hele sprøjteposens inderside. Åbn derefter sprøjteposen igen og fyld den med vaniljemousse. Sprøjt noget af moussen ud i en skål el.l., indtil begge smagsvarianter kan ses.
Sprøjt en rose på hver cupcake ved at holde sprøjteposen lodret og starte i midten af kagen og herefter bevæge tyllen langsomt udad.
Pynt til slut kagerne med en enkelt perle fra Sweetheart krymmel.
Hvis du vil være sikker på at dine cupcakes ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine cupcakes mere lige.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins