Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker skummende hvidt med en håndmixer i 4-5 minutter. Vend forsigtigt vand og sigtet hvedemel i æggemasse og fordel dejen på en bageplade med bagepapir. Fordel dejen i en firkant på ca. 30x40 cm.
Bag rouladebunden midt i ovnen i 5-7 minutter, til den akkurat er gennembagt og let gyldenbrun.
Bagetid: 5 - 7 Minutes
Tag bunden ud ad ovnen og vend den straks ud på et stort stykke bagepapir drysset med sukker. Med det samme, imens bunden stadig er meget varm, trækkes bagepapiret af bunden og bunden smøres med marmeladen i et jævnt lag. Rul forsigtigt rouladen sammen på langs og lad den hvile med sammenføjningen nedad i mindst 1 time - gerne natten over - et køligt sted.
Server hindbærrouladen i skiver som den er, eller med flødeskum til.
Det er vigtigt at rulle rouladen sammen mens den stadig er varm for at undgå, at bunden revner når man ruller den.
Brug din yndlingsmarmelade som fyld i rouladen. Prøv at lave din egen marmelade, find inspiration og tips på vores syltetemaside.
Relaterede opskrifter
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader