Bland hvedemel, flormelis og bagepulver i en skål. Smuldr smørret i melblandingen til konsistensen bliver som rasp, tilsæt Vanilla Paste og saml dejen med vand. Ælt dejen hurtigt sammen, form den til en firkant og tryk den flad. Pak dejen ind i husholdningsfilm og læg den i køleskabet i mindst 30 minutter.
Bland Geleringspulver til marmelade med 1 spsk. af sukkeret i en kop.
Hæld hindbær i en gryde sammen med vandet, resten af sukkeret og Vanilla Paste. Kog op under omrøring, indtil bærrene er møre/går fra hinanden. Tag gryden af varmen og tilsæt geleringssukkeret under omrøring. Kog marmeladen op under omrøring i ca. 2-3 minutter til konsistensen er cremet. Hæld marmeladen på skoldede, rengjorte glas og afkøl.
Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.
Rul mørdejen ud på et stykke bagepapir eller et meldrysset bord til den er ca. 3 mm tyk. Udstik kagefigurer med en kageudstikker i det motiv, du ønsker.
Træk kagerne forsigtigt over på en bageplade. Gentag til du har brugt al dejen. Husk at der altid skal være et lige antal af hver figur.
Bag kagerne midt i ovnen 7-8 minutter til de er gyldenbrune og sprøde. Lad dem køle af på bagepladen.
Saml kagerne to og to med hindbærmarmeladen. Lav en glasur af Base for Buttercream og vand. Fordel glasuren på den ene side af kagerne og pynt med krymmel.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours