Sigt hvedemel og flormelis i en skål. Tilføj vanilla paste. Smuldr smørret i melblandingen til konsistensen er som rasp og saml dejen hurtigt med æg. Pak dejen ind i plastfilm og kom den i køleskabet i 30 minutter.
Bland revet marcipanen, sukker og æggehvider sammen i en skål og pisk til massen er jævn.
Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.
Rul 2/3 af dejen ud på et meldrysset bord. Kom dejen over i en smurt tærteform (ø 24 cm), tryk dejen godt ud i formen og op langs kanten, skær overskydende dej fra. Den resterende 1/3 af dejen skal bruges til at lave gitteret på tærten.
Fordel hindbærrene jævnt over på tærtebunden. Hæld mazarinfyldet ovenpå hindbærrene og glat det jævnt ud.
Rul den resterende 1/3 af dejen ud på et meldrysset bord. Skær den i strimler med en tykkelse på 1-2 cm, brug gerne en klejnespore. Læg dejstrimlerne i et fletmønster på toppen af tærten.
Bag hindbærtærten midt i ovnen i 35-40 minutter til den er gyldenbrun. Servér den lune tærte med cremefraiche eller flødeskum gerne rørt op med lidt vaniljepasta.
Bagetid: 35 - 40 Minutes
Opskriften er tilføjet af Annette fra Hobro via Kagerullen: "Alle kan lide den, og den nem at lave. Intet går galt."
Relaterede opskrifter
Tærter
Tærter
Tærter