Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.
Bland fuldkornshvedemel, almindeligt hvedemel, sukker og Vaniljesukker i en skål. Tilsæt smør og smulder det i melet til konsistensen er som rasp. Tilsæt Naturlig Citronekstrakt og æg. Saml dejen med mælk, hold evt. lidt mælk tilbage, dejen skal ikke være alt for klistret.
Tril 45-50 kugler (på ca. 10 g) og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk dem en anelse flade.
Bag dem i 7-8 minutter til de er faste, men stadig lyse.
Lad dem køle af et par minutter. Skær småkagerne over på midten imens de stadig er varme. Brug en skarp kniv eller en savtakket kniv. Kom kammerjunkerne på en bageplade med skæresiden opad.
Bag kammerjunkerne i yderligere 6-8 minutter til de er gyldne i kanten. Afkøl dem på en bagerist.
Opbevar kammerjunkerne i en lufttæt beholder.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours