Bland hvedemel, sukker og bagepulver sammen i en skål. Smuldr smørret i melblandingen til konsistensen bliver som rasp, tilsæt Vanilla Paste og saml dejen med vand. Ælt dejen hurtigt sammen, form den til en firkant og tryk den flad. Pak dejen ind i husholdningsfilm og læg den i køleskabet i mindst 30 min.
Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.
Rul mørdejen ud på et stykke bagepapir til den er ca. 3 mm tyk, og udstik runde cirkler (ca. ø 8 cm) med en kageudstikker eller et stort glas. Lad der være ca. 2 cm luft imellem hver cirkel. Træk kagerne forsigtigt over på en bageplade. Gentag til du har brugt al dejen.
Bag kagerne midt i ovnen 7-9 min. til de er gyldenbrune. Lad dem køle af på bagepladen.
Bagetid: 7 - 9 Minutes
Bland geleringsmidlet i en kop med 1 spsk. af sukkeret.
Hæld hindbær i en gryde sammen med vandet, resten af sukkeret og Vanilla Bean Extract. Kog op under omrøring, indtil bærrene er møre/går fra hinanden. Tag gryden af varmen og tilsæt geleringsmidlet under omrøring. Kog marmeladen op under omrøring i ca. ½ minut. Stil til afkøling.
Saml kagerne to og to med hindbærmarmeladen. Lav en glasur af flormelis og vand (tilsæt 1 tsk. vand ad gangen til konsistensen er passende). Fordel glasuren på kagerne og pynt med krymmel og evt. spiselige blomster inden glasuren tørrer.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours