Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.
Fordel hvedemel på en bageplade belagt med bagepapir og bag det i 5 minutter.
Pisk smør, rørsukker og brun farin sammen med en håndmixer. Tilsæt det bagte hvedemel, ca. 80 g hakket chokolade (resten af chokoladen gemmes til at pynte isen med) og Naturlig Vaniljeekstrakt og pisk det hele sammen til en ensartet småkagedej.
Bagetid: 5 Minutes
Pisk æggeblommer og flormelis til en luftig æggesnaps.
Pisk i en anden skål fløden til den danner lette toppe. Vend forsigtigt æggesnapsen i flødeskummet sammen med Naturlig Vaniljeekstrakt.
Kom små teskefulde cookie dough i ismassen. Gem ca. 10 tsk. cookie dough til at toppe isen med, efter den er hældt i formen. Rør cookie dough og ismasse forsigtigt sammen, så kuglerne af cookie dough ikke går i stykker.
Fordel ismassen i en frysegnet beholder på ca. 1 l. Kom små skefulde af den resterende cookie dough på toppen af ismassen og drys med det resterende hakkede chokolade. Kom isen i fryseren i mindst 4 timer.
Tag isen ud af fryseren 5-10 minutter før servering. Dette gør det nemmere at lave kugler af isen.
Du kan erstatte rørsukker med almindeligt sukker.
Relaterede opskrifter
Desserter
Desserter
Desserter