Hæld vand, vaniljeekstrakt og mini skumfiduser i en skål velegnet til mikroovn. Rør rundt og smelt det i mikroovnen i 1-3 min. Rør i massen ca. hvert halve minut. Der må ikke være nogen klumper tilbage, når den flydende masse af skumfiduser tages ud af mikroovnen.
Sigt 300 g. flormelis i den flydende masse. Ælt massen i ca 5 min. til den har samlet sig. Fondanten skal være smidig og tyggegummiagtig i konsistensen.
Del fondanten op i 4 lige store portioner. Tilsæt én farve pr. portion og ælt grundigt farven ind i skumfidusmassen. Kom hver portion fondant i en frysepose og læg det på køl i mindst 1 time.
Tag fondanten ud af køleskabet. Hvis massen er for klistret tilføjes mere flormelis. Form små ører og snoede horn som vist i videoen ovenover. Stik en tandstik i bunden af hvert horn og pensel med spiselig guldfarve.
Ved brug af kun én enkelt farve tilføjes denne inden flormelis sigtes i den flydende skumfidusmasse.
Find opskriften på regnbue frosting lige her.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins