Tænd ovnen på 140 °C varmluft
Bland grov- og finvalsede havregryn, bran flakes, mandelsplitter, hasselnøddeflager og mel i en skål.
Rør vaniljepasta, flydende honning, olie og salt sammen i en anden skål. Kom blandingen over i grynene og rør det rigtig godt sammen, så massen klumper lidt sammen.
Spred den fugtige müsli godt ud på en bageplade med bagepapir og tryk den lidt flad. Bag müslien i ovnen i 10 minutter, tag den ud og vend forsigtigt müslien med en spatel, således den bliver jævnt bagt. Bag müslien i yderligere 10-15 minutter, indtil den er gylden.
Lad müslien køle helt af på bagepladen. Opbevar den i en tætlukket beholder.
Bagetid: 20 - 25 Minutes
Prøv at lave en dejlig "breakfast bowl" til din morgenmad. Kom skyr eller græsk yoghurt i en skål, lav en lille swirl med jordbærsyltetøj. Drys med müsli og pynt med jordbær- og bananskiver.
Müslien kan holde sig mindst 1-2 uger i en lufttæt beholder, så lav en portion og nyd den til morgenmad hele ugen, eller lav den i god tid så den er klar til søndags-brunchen.
Top din "breakfast bowl" med hjemmelavet jordbærsyltetøj, prøv vores opskrift på Jordbærsyltetøj a la Mojito, det er nemt at lave og kan laves året rundt med frosne jordbær.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours