Pisk fløde stift sammen med 1 spsk. sukker i en skål. Tilsæt æggeblommer i en ny skål. Pisk æggeblommerne med håndmixeren ved højeste hastighed, sammen med resten af sukkeret og Vanilla Paste. Rør mascarponen blød og tilsæt i æggesnapsen lidt ad gangen. Tilsæt derefter flødeskummet ved nedsat hastighed.
Læg et lag af ladyfingers i bunden af formen. Bland stærk espresso med amaretto eller marsala, og dryp forsigtigt halvdelen af blandingen over småkagerne. Tip: erstat evt. den italienske vin med Dr. Oetker Mandelaroma.
Spred et lag creme ud over kagerne og læg derefter endnu et lag småkager over. Dryp disse med resten af espresso blandingen og fordel resten af cremen herover. Lad desserten stå i køleskabet i mindst 1 time, gerne natten over. Drys med kakao inden servering.
Har du lyst til at udforske flere nye måder at lave tiramisu, så bliv inspireret inde på vores temaside, fyldt med forskellige twist på den klassiske dessert her.
Relaterede opskrifter
Desserter
Desserter
Desserter