Pisk smør, flormelis og salt sammen i en skål til blandingen er ensartet og hvid. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk grundigt efter hvert æg.
Sigt hvedemel og bagepulver sammen i en anden skål og tilsæt vaniljesukker. Vend det forsigtigt i æggemassen skiftevis med mælken.
Lad dejen hvile i ca. 1 time ved stuetemperatur.
Varm et vaffeljern godt op.
Spray eller pensel med smør eller olie på begge flader af vaffeljernet. Fordel forsigtigt ca. 1 dl dej i vaffeljernet. Vaflen er færdig når den er gyldenbrun.
Server straks de lune vafler med flormelis og marmelade.
Vaflerne kan bages på forhånd og lunes på en bageplade i ovnen ved ca. 180° C varmluft i 3-5 minutter.
Husk at du altid kan bytte de økologiske ingredienser ud med almindelige ingredienser.
Prøv at servere hjemmelavet syltetøj til dine vafler. Find opskrifter og gode råd til syltning her.
Relaterede opskrifter
Desserter
Desserter
Desserter