Skær marcipanen i små tern og kom det i en skål, tilsæt smørret. Pisk med en håndmixer i ca. 5 minutter, indtil marcipanen og smørret er blandet til en ensartet og luftig masse.
Hak den mørke chokolade og smelt det i mikroovn eller over et vandbad. Kom chokolade og honning i marcipanmassen og pisk det let sammen. Hæld massen ud i en form på ca. 15 x 15 cm med bagepapir eller plastfilm. Kom den i køleskabet i ca. 20 minutter eller indtil den er fast nok til at skære ud i tern.
Hak den lyse chokolade groft og kom det i en skål, der kan tåle at komme i mikroovnen. Varm chokoladen i 30 sekunder ad gangen og rør ind imellem. Fortsæt indtil chokoladen begynder at smelte. Giv herefter kun chokoladen 10 sekunder ad gangen og rør den godt igennem imellem hver omgang. Chokoladen skal have en temperatur på 29-31 ºC, således at den når arbejdstemperaturen for tempereret lys chokolade, læs mere om chokoladetemperering og forskellige metoder her.
Tag marcipanmassen ud af køleskabet og skær den i tern på 2 × 2 cm. Dyp dem i den tempererede lyse chokolade, og kom dem derefter på køl i ca. 20 minutter indtil chokoladen har sat sig.
Trøflerne er også lækre med lidt vaniljepasta i!
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours