Smelt honning i en gryde ved svag varme. Rør æggeblomme og potaske sammen og rør det i honningen. Tilsæt dernæst brunkagekrydderi og rør til sidst bagepulver og hvedemel i blandingen.
Rør dejen godt, og læg den i køleskabet i mindst 2 timer, men gerne til næste dag.
Tænd ovnen på 180° C varmluft.
Rul dejen ud i 1 cm's tykkelse. Udstik hjerter og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag honninghjerterne i 5-6 minutter.
Bagetid: 5 - 6 Minutes
Afkøl hjerterne helt på en bagerist. Dekorér med pynteglasur.
Lav huller i hjerterne, mens de er varme, og hæng dem på juletræet eller i vinduerne. Hvis du laver et lidt større hjerte, kan det bruges som julekort. Skriv en hilsen og giv honningkagehjertet til en, du holder af.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours