Tænd ovnen på 260 °C traditionel varme. Kom en bageplade ind i ovnen og lad den varme op sammen med ovnen.
Bland alle de tørre ingredienser til dejen i en skål. Tilsæt olie og vand. Ælt dejen i ca. 12 minutter i en standmixer, til den er blød og smidig. Den lange æltetid er vigtig for at aktivere glutnet i melet, hvilket påvirker dejens struktur. Det er helt klart nemmest at ælte dejen på en standmixer, når den skal æltes i så lang tid. Alternativt så kan man prøve at ælte dejen med en kombination af en håndmixer med dejkroge og håndkraft.
Lad dejen hvile i skålen i 5-10 minutter. Så trækker den sig ikke sammen, når den rulles ud.
Del dejen i 9 portioner, tril dem til boller og rul dem ud en ad gangen på et meldrysset bord, til en diameter på ca. 15 cm. Fordel de 9 bunde på bagepapir, 3 bunde på hvert stykke bagepapir. Smør Nutella på pizzabundene og læg to halve bananer på hver pizza.
Træk et bagepapir med pizzabunde over på den varme bageplade.
Bag dessertpizzaerne i 7-8 minutter i nederste tredjedel af ovnen. En plade af gangen.
Kom Choco Dessertsauce på hver pizza og server straks, evt. med vanilleis, flødeskum eller creme fraiche til.
Bagetid: 7 - 8 Minutes
Hvis dessertpizzaerne skal fryses ned til senere brug, så nøjes med at bage dem i ca. 5 minutter og varm dem så op igen kort inden servering.
Relaterede opskrifter
Brød og boller
Brød og boller
Brød og boller