Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
Bland indholdet af en pose Pizzagær, hvedemel, sukker og salt godt sammen. Tilsæt olie og tilsæt vand lidt ad gangen, det er ikke sikkert at alt vandet skal tilsættes. Ælt kort sammen til en blød, smidig og sammenhængende dej.
Del dejen i tre portioner. Rul hver portion til en kugle og rul den ud til en cirkel på ca. 28 cm i diameter. Drys bordet med mel for at undgå at dejen klistre fast. Skær hver cirkel igennem så der bliver 8 trekanter, altså 24 trekanter i alt. Kom en pølse på hver trekant og rul sammen til et horn.
Fordel pølsehornene på 2 bageplader. Pensl med æg.
Bag pølsehornene i ca. 14-16 minutter, til de er gennembagte.
Bagetid: about 14 - 16 Minutes
Drys evt. dine pølsehorn med sesamfrø eller oregano.
Relaterede opskrifter
Brød og boller
Brød og boller
Brød og boller