Tænd ovnen på 200 °C varmluft.
Bland indholdet af en pose Pizzagær, hvedemel, sukker og salt sammen. Tilsæt yoghurt, olie og vand, rør dejen sammen. Hæld dejen ud på køkkenbordet og ælt den godt sammen til en blød, smidig og sammenhængende dej, 5-6 minutter i hånden. Lad dejen hvile 5 minutter på bordet.
Tag en klump dej fra, ca. 80 g, læg den til side, den skal senere bruges til stjerner.
Udrul resten af dejen på et meldrysset bord til et rektangel på ca. 30 x 45 cm. Smør pesto over hele dejen. Drys revet ost over halvdelen og fold dejen uden ost henover. Rul forsigtig dejen med en kagerulle så den bliver lidt fladere og måler ca. 30x25 cm.
Skær strimler af dejen med en tykkelse på 1,5-2 cm. Tag en dejstrimmel og form den i et zigzag mønster som starter smalt og bliver bredere og bredere, så det ligner et juletræ. Stik forsigtigt et træspyd igennem midten og helt ud så spidsen går igennem toppen af juletræet. Læg juletræet på en bageplade med bagepapir. Gentag med de resterende dejstrimler.
Tag dejen der blev lagt til side, rul den ud i en tykkelse på 2-3 mm på et meldrysset bord. Udstik små stjerner så det passer med antallet af juletræer. Sæt en stjerne fast i toppen af hvert juletræ. Pensl med sammenpisket æg.
Bag pizzajuletræerne i 12-14 minutter, til de er lysebrune og gennembagte.
Bagetid: about 12 - 14 Minutes
Relaterede opskrifter
Brød og boller
Brød og boller
Brød og boller