Tænd ovnen på 165 °C varmluft.
Smelt hvid chokolade og smør sammen indtil det har en ensartet konsistens. Smelt det enten i mikrobølgeovn eller i en gryde. Hvis mikroovn bruges så varm det ved fuld kraft i 30 sekunder ad gangen. Husk at røre mellem hver gang blandingen har været i mikrovnen. Lad det køle let af.
Kom olie, vand, creme fraiche, æg, sukker og revet citronskal i en anden skål og bland det godt sammen. Tilsæt chokoladeblandingen og rør alle ingredienserne sammen. Tilsæt derefter de resterende tørre ingredienser. Rør dejen hurtigt sammen indtil den har en ensartet konsistens.
Hæld dejen i en smurt form (20 x 35 cm) med bagepapir i bunden og glat dejen jævnt ud. Bag kagen i 15-20 minutter. Kagen skal være fugtig, så vær forsigtig med ikke at bage den for længe. Tag kagen ud af ovnen og dæk den med et klæde. Lad kagen køle af.
Bagetid: 15 - 20 Minutes
Smelt forsigtigt hvid chokolade og fløde sammen. Enten i en gryde eller mikroovn. Varm blandingen op indtil chokoladen netop er smeltet. Hæld blandingen i en lille sprøjtepose eller frysepose og sæt den til siden. Lad chokoladen køle af.
Hæld indholdet af en pose Berry Fantasy Icing & Frosting i en skål. Tilsæt citronsaft og koldt vand. Rør glasuren sammen til den har en ensartet konsistens. Vær forsigtig med, hvor meget væske der tilføjes, så glasuren ikke bliver for tynd. Smør bærglasuren over den afkølede kage i et jævnt lag, brug gerne en vinkelpalet.
Klip et lille hul i hjørnet af posen med den afkølede smeltede chokolade. Sprøjt forsigtigt den hvide chokolade ud i striber henover glasuren. Drys med frysetørrede hindbær.
Lad glasur og chokolade størkne, inden kagen skæres ud i firkanter.
Kagen kan holde sig lækker og saftig i op til 2-3 dage.
Hvis du er mere til citronglasur, så prøv at erstat Berry Fantasy Icing and Frosting med Juicy Lemon Icing and Frosting, så du får en glasur med en dejlig citronsmag.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager