Denne opskrift er udviklet af Jasmin Gabay i samarbejde med Bag for Børnetelefonen 2021, hvor Dr. Oetker er officiel samarbejdspartner. Tilmeld dig og læs mere om Bag for Børnetelefonen her.
Tænd ovnen på 185 °C varmluft.
Pisk smør og sukker sammen i en skål til det er lyst og luftigt. Pisk derefter æg og appelsinsaft.
Rør mel, salt, bagepulver, revet appelsinskal, kanel, kardemomme, nellike og ingefær sammen i en anden skål. Vend det derefter i smørblandingen. Fordel dejen i muffinforme, fyld dem ca. halvt op.
Bag kagerne i 12-15 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.
Bagetid: 12 - 15 Minutes
Pisk flormelis, smør, flødeost, vaniljesukker og revet appelsinskal sammen med en håndmixer. Pisk ved høj hastighed til en cremet og luftig konsistens.
Kom frostingen i en sprøjtepose. Klip et stort hul i enden af posen og sprøjt frostingen på de afkølede cupcakes. Pynt med Sweetheart eller Neon Mix krymmel.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins