Denne opskrift er udviklet af Jasmin Gabay i samarbejde med Bag for Børnetelefonen 2021, hvor Dr. Oetker er officiel samarbejdspartner. Tilmeld dig og læs mere om Bag for Børnetelefonen her.
Kom frosne hindbær, sukker, vaniljesukker og Geleringspulver til Marmelade i en gryde og kog det forsigtigt op. Lad det simre i 15 minutter under omrøring. Tag gryden af komfuret
og si kernerne fra. Kom syltetøjet på køl.
Tænd ovnen på 200°C varmluft.
Pisk smør og sukker sammen. Vend hvedemel, kartoffelmel, vaniljesukker og bagepulver i dejen og ælt den sammen til dejen har samlet sig og er ensartet.
Del dejen i 30 ligestore stykker. Rul hvert stykke til en kugle og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Lav forsigtigt en fordybelse i midten af hver kage. Kom lidt hindbærsyltetøj i fordybelsen i midten af hver kage.
Bag kagerne i ovnen i ca. 10 minutter. Småkagerne er færdige når de er gyldenbrune.
Afkøl småkagerne på en bagerist. Når kagerne er afkølede kan de drysses med lidt flormelis inden servering.
Bagetid: about 10 Minutes
Der vil muligvis være lidt syltetøj tilovers, opbevar det i køleskabet og brug det fx på morgenboller eller scones.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours