Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.
Pisk stuetempereret smør og sukker sammen i en skål til det er lyst og luftigt. Tilsæt ægget og pisk til blandingen er jævn. Sigt mel, vaniljesukker og bagepulver i æggemassen og rør det i sammen med mælken. Fyld cupcakeforme halvt op med dej og drys jordbærtern over hver cupcake.
Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.
Bagetid: 20 - 25 Minutes
Pisk flormelis, stuetempereret smør og flødeost sammen med en håndmixer. Pisk i 5 minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig frosting.
Smør hver cupcake med cheesecake frosting, drys med knuste digestivekiks og pynt med jordbærskiver.
Hvis du vil være sikker på at dine cupcakes ikke flyder ud så læg cupcakeformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine cupcakes mere lige.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins