Tænd ovnen på 170 °C traditionel varme.
Rist hasselnøddeflagerne i smør på en pande til de er let gyldne. Lad nødderne køle af inden de blendes i en foodprocessor eller minihakker. Alternativt kan de også hakkes rigtig fint med en kniv.
Pisk æg og sukker skummende hvidt. Sigt mel og bagepulver i æggemassen og vend det forsigtigt i sammen med de hakkede hasselnødder. Fordel dejen i en smurt springform (ø 22 cm) gerne med bagepapir på bunden. Bag hasselnøddebunden midt i ovnen i 15-20 min. Afkøl den i formen på en bagerist.
Bagetid: 15 - 20 Minutes
Bland et brev Cake Mousse Strawberry Taste med mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 min. og herefter i 4 min. ved høj hastighed til moussen er luftig. Fordel kagemoussen ovenpå nøddebunden imens den stadig er i formen. Sæt kagen i køleskabet i mindst 1 time.
Befri forsigtigt kagen fra formen. Pynt toppen af kagen med friske hindbær og servér.
Drys evt. toppen af kagen med lidt krymmel.
Relaterede opskrifter
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader