Lun mælken i en gryde eller i mikroovn indtil den er fingervarm. Rør gæren ud i den lune mælk. Tilsæt salt, sukker og æg. Smuldr smørret i halvdelen af melet, og rør det i gærblandingen. Tilsæt hakkede cocktailbær, korender og mandler og rør massen sammen. Ælt resten af melet i dejen lidt ad gangen og ælt indtil dejen er glat og smidig. Lad dejen hæve i ca. 10 minutter.
Del dejen i 15-18 lige store stykker og tril dem til boller. Kom bollerne på en bageplade med bagepapir. Kom et fugtigt viskestykke over og lad bollerne hæve et lunt sted i ca. 30 minutter.
Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.
Pensl bollerne med æg og drys dem med perlesukker og evt. lidt brunkagekrydderi.
Bag bollerne i 15-20 minutter. Server gerne bollerne lune.
Bagetid: 15 - 20 Minutes
Relaterede opskrifter
Brød og boller
Brød og boller
Brød og boller