Tænd ovnen på 175 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.
Pisk smør, sukker og vaniljesukker blødt og cremet. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk mindst 1 minut efter hvert æg. Rør sigtet hvedemel, natron, brunkagekrydderi og chai-pulver i æggemassen sammen med mælk og fordel dejen i muffinforme.
Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.
Bagetid: 20 - 25 Minutes
Lige inden servering tilberedes toppingen.
Rør chai-pulver ud i vandet og tilsæt letmælk. Tilsæs Cake Mousse Vanilla Taste og flødeost og pisk i ca. 2 minutter for at opnå en cremet og luftig mousse. Kom moussen i en sprøjtepose med en stjernetyl (fx Dr. Oetker Stjernetyl; ø 8mm). Sprøjt rosetter med moussen på hver cupcake, start på midten af kagen og sprøjt udad i cirkler.
Pynt evt. dine cupcakes med hjemmelavet chokoladepynt. Temperer din chokolade og sprøjt små hjerter på et stykke bagepapir, lad dem sætte sig og brug dem til pynt. Du kan se her, hvis du vil vide mere om chokolade og chokoladetemperering.
Hvis du vil være sikker på at dine cupcakes ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine cupcakes mere lige.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins