Tag æggehviderne ud af køleskabet 1 time før tilberedning så de får stuetemperatur.
Tænd ovnen på 160 ºC varmluft.
Blend mandler og flormelis til mandlerne er helt findelte. Pisk æggehviderne luftige, næsten stive, tilsæt sukker og pisk til hviderne er helt stive. Vend mandelsukkeret i æggehviderne og slå samtidig lidt af luften ud af hviderne, indtil massen er ensartet. Vend til sidst konditorfarve i makronmassen. Hvis der ønskes flere forskellige makroner opdeles massen i de antal farver, der ønskes. Tilpas mængden af konditorfarve efter hvor skarp farven ønskes.
Fyld makronmassen i en sprøjtepose med en 10 mm tylle. Sprøjt makronerne ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad makronerne tørre mindst 20 min. på køkkenbordet inden bagning. Bag makronerne i 15-17 min.
Lad makronerne hvile et par minutter inden de tages af bagepapiret. Par dem størrelsesmæssigt to og to samtidig med at de lægges til afkøling på bageristen.
Bagetid: 15 - 17 Minutes
Bland brevets indhold med mælk og Pebermynteekstrakt. Pisk med en håndmixer, først ved lav hastighed i 1 min. og herefter i 4 min. ved høj hastighed.
Bland brevets indhold med mælk og gløggessens, pisk med en håndmixer, først ved lav hastighed i 1 min., herefter i 4 min. ved høj hastighed.
Fyld kagemoussen i en sprøjtepose med tylle. Fordel fyldet på den ene halvdel af kagerne og læg dem sammen to og to.
OBS: En portion makroner passer til en portion kagemousse. Hvis man både vil lave makroner med chokolade-pebermyntefyld og jordbær-gløggfyld skal der laves dobbelt portion makroner.
Opbevar makronerne i køleskabet.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours