Tænd ovnen på 100 °C varmluft.
Kom indholdet fra et brev Perfect Meringues i en skål og tilsæt vand. Pisk først kort på lav hastighed og derefter på højeste hastighed i 3 minutter, indtil marengsen er luftig og stiv. Tilsæt vanilje pasta, mandelaroma, hakkede mandler og mandelflager. Vend det hele grundigt sammen. Kom makronmassen i en sprøjtepose, med en stor rund tyl eller klip et hul i posen. Sprøjt 30 makroner (ca. ø 4 cm) på en bageplade beklædt med bagepapir. Alternativt kan makronerne afsættes med 2 spiseskeer.
Bag makronerne i ovnen i 90 minutter. Afkøl dem på en rist.
Bagetid: 90 Minutes
Pisk fløde stift sammen med 1 spsk. sukker i en skål. Tilsæt æggeblommer i en ny skål. Pisk æggeblommerne med håndmixeren ved højeste hastighed, sammen med resten af sukkeret og Vanilla Paste. Rør mascarponen blød og tilsæt i æggesnapsen lidt ad gangen. Tilsæt derefter flødeskummet ved nedsat hastighed. Stil cremen på køl i ca. 1 time.
Hak 12 makroner groft. Rør derefter cremen forsigtigt igennem.
Fordel halvdelen af de hakkede makroner i portionsglas, kom derefter halvdelen af cremen over, fordel kirsebærsaucen ligeligt mellem glassene, kom de resterende makroner over og slut af med den resterende tiramisucreme.
Sigt lidt kakao over hver portion og drys med lidt hakket chokolade. Spray friske kirsebær med Gold Glitter Spray og top hvert glas med et forgyldt kirsebær. Server straks efter samling.
Denne opskrift giver 4-6 portioner, afhængigt af hvor store portioner der ønskers og hvor store glas man anvender.
Du kan med fordel lave makronerne i forvejen, så de er klar når du vil lave desserten.
Der vil være makroner tilovers, de kan opbevares i en tætsluttende beholder og spises som småkager.
Relaterede opskrifter
Desserter
Desserter
Desserter