Tænd ovnen på 150 °C varmluft.
Kom smør, vand og kakao i en lille gryde og smelt det sammen. Tag gryden af varmen og lad det køle let af.
Bland sukker, hvedemel, vaniljesukker, natron, bagepulver og salt i en skål. Tilsæt smørblandingen og rør det hele sammen til en ensartet masse. Tilsæt yoghurt og æg og rør dejen godt sammen til den er glat og ensartet.
Hæld dejen i en smurt bradepande (20 x 30 cm) med bagepapir i bunden.
Bag kagen i midt i ovnen.
Bagetid: about 30 Minutes
Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagen afkøle i formen.
Løsn kanten af kagen fra formen og fjern bagepapir. Skær toppen af kagen af så kagen bliver plan, skær også det yderste af alle kanter af. Vend bunden opad, skær kagen over på midten på den lange side til to aflange stykker på ca. 9x29 cm. Skær det ene stykke i trekanter hvor bunden bliver ca. 7 cm. Der kan blive omkring 7 trekanter. Gentag for det andet kagestykke, så der i alt bliver 14 trekanter. Kom en ispind i bunden af hver trekant.
Kom indholdet af en pose Base for Buttercream i en skål og tilsæt stuetempereret smør, Naturlig Pebermynteekstrakt og Concentrated Green Colour. Pisk først kort ved lav hastighed og derefter ved høj hastighed i 2-3 minutter til smørcremen er lys og luftig. Tilsæt piskefløde og pisk kort sammen.
Kom pebermyntefrostingen i en sprøjtepose med en rosenbladstyl (ø 16 mm). Sprøjt et zigzag mønster på hver kage fra juletræets top til bunden. Pynt med Taste of Christmas Sugar Decoration.
Juster mængden af pebermynte efter smag, pebermynten kan også helt undlades.
Kom kageresterne, der blev skåret af kagen i fryseren og saml sammen fra andre kager til du har nok til en portion romkugler.
Hvis du ikke har nogle ispinde kan du sagtens undlade at komme juletræerne på pind.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager