Tænd ovnen på 175 °C traditionel ovn.
Smelt smørret og lad det køle af i en stor skål.
Tilsæt yoghurt, Vanilla Extract og æg og rør alle de våde ingredienser sammen. Bland de tørre ingredienser i en mindre skål og sigt dem over i de våde ingredienser. Rør til dejen er ensartet. Vend til sidst den hakkede chokolade i dejen. Fordel dejen i 12 muffinforme, formene skal ikke fyldes helt op, da dejen vil hæve.
Bag kagerne midt i ovnen i ca. 25 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagerne køle af.
Bagetid: about 25 Minutes
Bland indholdet fra en pose Cake Mousse Vanilla Taste med kold letmælk, pisk med en håndmixer, først ved lav hastighed i 1 minut, herefter ved høj hastighed i 4 minutter. Bland Concentrated Green Colour i moussen til den har den ønskede grønne nuance.
Kom toppingen i en sprøjtepose med en lukket stjernetyl (ø 8 mm) og sprøjt et juletræ på toppen af hver cupcake. Brug Grøn Pynteglasur til at lave guirlander rundt om hvert juletræer og drys med Christmas Party krymmel.
Du kan prøve at skifte vaniljemousse ud med Dr. Oetker Flødebolleskum, som i denne opskrift.
Hvis du vil være helt sikker på at dine cupcakes ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine cupcakes mere lige.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins