Tænd ovnen på 100 °C varmluft.
Bland indholdet af to poser Perfect Meringues med espresso og kakaopulver. Pisk med en håndmixer, først på lav hastighed, herefter på høj hastighed i 3 minutter. Blandingen er klar, når marengsen er luftig og stiv.
Beklæd to bageplader med bagepapir og form 24 bunde ved hjælp af en ske på bagepladerne med god afstand. Smør bundene ud til en diameter på ca. 8 cm.
Bag marengsbundene i ca. 1 time. Marengsen skal stadig være sej og saftig inden i.
Afkøl marengsbundene på en bagerist og opbevar dem i en lufttæt beholder til de skal bruges. De kan sagtens forberedes et par dage i forvejen.
Bagetid
Temperatur over- og undervarme: 100 °C
Kom 12 af de afkølede marengsbunde på en tallerken eller et serveringsfad.
Bland indholdet af et brev Cake Mousse med espresso og letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed.
Kom moussen i en sprøjtepose, evt. med en stjernetyl. Sprøjt moussen som små toppe på de 12 marengsbunde. Læg de resterende marengsbunde ovenpå og sprøjt ligeledes små toppe af mousse ovenpå.
Pynt med Elegant Décor Crispy Chocolate og server med det samme.
Marengsbundene kan tilberedes flere dage i forvejen og opbevares i en lukket beholder.
Opskriften kan også bruges til at lave en stor kage i 2-3 lag.
Relaterede opskrifter
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader