Pisk smør og sukker skummende og luftigt med en håndmixer. Tilsæt Taylor & Colledge Vanilla Bean Extract og æggene et ad gangen. Pisk godt imellem hvert æg. Hvis dejen begynder at skille, kan der piskes 1 spsk. mel i dejen. Sigt hvedemel og bagepulver i æggemassen, og vend det i dejen sammen med mælken.
Kom dejen i en smurt form, gerne med bagepapir i bunden. Bag kagen i en Airfryer på 135 °C i 40-45 minutter indtil den er gylden på toppen.
Afkøl kagen på en bagerist. Befri den derefter fra formen og del kagen i to bunde med en brødkniv.
Bagetid: about 35 - 45 Minutes
Temperatur over- og undervarme: 130 °C
Pisk fløde, Taylor & Colledge Vanilla Bean Extract og flormelis med håndmixer til en blød skum.
Placer den nederste bund på et serveringsfad. Fordel vaniljeskummen på hele kagebunden med en paletkniv. Ovenpå vaniljeskummen fordeles hindbærmarmeladen, men kun indtil 1 cm. fra kanten. Ellers falder marmeladen ud, når den næste bund lægges på. Læg den anden bund på og drys kagen med flormelis.
Relaterede opskrifter
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader