Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.
Rør smeltet smør og sukker sammen i en skål. Hak appelsinskallen fint. Tilsæt kærnemælk og de hakkede appelsinskal stykker sammen med sigtet hvedemel, kanel og natron og rør dejen godt sammen. Hæld dejen i en bradepande (23 x 33 cm) beklædt med bagepapir.
Bag kanelkagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagen køle af i formen.
Bagetid: 25 - 30 Minutes
Kom smør, flormelis, vaniljesukker, kold kaffe og kakao i en skål. Pisk det sammen til en luftig glasur.
Fordel glasuren i et jævnt lag på den afkølede kage og drys med krymmel.
Hvis du vil lave en endnu nemmere glasur, så prøv vores Choco Dream Icing & Frosting. Hvis du tilbereder den som almindelig glasur, så erstat vandet med kold kaffe og så får du en nem og lækker mokkaglasur. Du kan bruge Choco Dream Icing & Frosting til både at lave en almindelig glasur, en smørcreme eller cream cheese frosting. Vi har her samlet vores bedste opskrifter på Icing & Frostings.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager