Bland alle ingredienserne i en skål og ælt dejen sammen til den har samlet sig og er glat. Pak dejen ind i husholdningsfilm og læg den i køleskabet i mindst 30 min.
Tænd ovnen på 180 ˚C traditionel varme.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til en tykkelse på ca. 3 mm. Udstik dejen og læg småkagerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag småkagerne midt i ovnen i ca. 10 min. til de er let gyldne i kanten og ovenpå. Afkøl kagerne i 5 minutter og flyt dem herefter over på en bagerist.
Placering i ovnen: midt i ovnen
Bagetid: about 10 - 12 Minutes
Temperatur over- og undervarme: 180 °C
Del kokosmelet i 4 små skåle og tilsæt en smule konditorfarve. En farve i hver skål. Rør sammen indtil kokosmelet er let farvet.
Kom indholdet af en pose Base for Buttercream i en skål og tilsæt vand. Rør det sammen til en ensartet glasur.
Fordel glasuren på kanin småkagerne og drys farvet kokosmel henover.
Halvér Raffaello®-kuglerne og sæt dem på småkagerne med lidt glasur så de ligner kaninens hale.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours