Tænd ovnen på 200 ˚C traditionel varme. Sæt 12 muffinforme på en bradepande.
Pisk smør, sukker og vaniljesukker blødt og cremet. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis massen skiller. Sigt hvedemel, salt og bagepulver og bland det i dejen skiftevis med mælken. Tilsæt karamelaroma og rør grundigt rundt, så den fordeles i hele dejen.
Fyld dejen i formene og bag kagerne 15-18 min. midt i ovnen. Lad dem køle helt af på en bagerist.
Bagetid: 15 - 18 Minutes
Pisk smør og peanutbutter blødt og tilsæt derefter flormelis lidt ad gangen. Tilsæt mælk og vanilje- og karamelaroma. Pisk frostingen først ved lav hastighed, og derefter ca. 3 min. ved høj hastighed, indtil blandingen er luftig og cremet. Hvis frostingen skal være mere fast tilsættes lidt mere flormelis. Hvis den skal være mere blød tilsættes ½-1 spsk. mælk. Fyld frostingen i en sprøjtepose med en rund tylle. Da der kan være peanutstykker i frostingen kan den være svær at sprøjte ud gennem en stjernetyl.
Sprøjt kagerne med Peanutbutter-frosting. Drys til sidst kagerne med karameltern og dryp med karamelsaucen.
Har du lyst til at læse mere om hvordan du får den lækreste frosting, icing og smørcreme? >>
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins