Kom rosiner i en skål og hæld rom over. Lad dem trække i 1 time.
Tænd ovnen på 170 °C varmluft.
Pisk smør og sukker lyst og luftigt. Tilsæt æggene ét ad gangen og pisk grundigt efter hvert æg. Tilsæt rosin-romblandingen, chokoladestykker, sigtet hvedemel, kardemomme og bagepulver og vend dejen sammen.
Kom dejen i en smurt, meldrysset sandkageform. Bag kardemomme-rosinkagen i 50-60 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagen på en bagerist.
Bagetid: 50 - 60 Minutes
Hak chokoladen og smelt forsigtigt over vandbad eller i mikrobølgeovn. Vend forsigtigt den afkølede kage ud af formen og dekorér den med den smeltede chokolade og drys med Chocolate Silver Pearls.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager