Tænd ovnen på 175 °C varmluft eller 190 °C traditionel varme.
Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen med en håndmixer til blandingen er ensartet og hvid. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk grundigt efter hvert æg. Bland mel, bagepulver og salt sammen i en anden skål. Rør det i æggemassen sammen med mælk og appelsinjuice.
Fordel dejen i en smurt springform (ø 20 cm) beklædt med bagepapir i bunden. Bag bunden midt i ovnen i 40-45 min. Lad bunden køle helt af på en bagerist, del den derefter i 2 lige store bunde, med en savtakket kniv eller sytråd.
Bagetid: 40 - 45 Minutes
Bland indholdet af Cake Mousse Chocolate Taste med 2 ½ dl letmælk og evt. appelsinlikør. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.
Bland indholdet af Cake Mousse Strawberry Taste med 2 ½ dl letmælk og evt. appelsinlikør. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.
Læg den ene lagkagebund på en rund tallerken eller et fad med ringen fra springformen som side. Beklæd ringen indvendigt med kageplast (8 cm høj).
Fordel den tilberedte Cake Mousse Strawberry Taste på den ene bund, brug en vinkelpalet til at sprede den jævnt ud. Læg den anden bund ovenpå og fordel derefter den tilberedte Cake Mousse Chocolate i et jævnt lag over bunden. Stil kagen på køl i mindst en times tid.
Tag kagen ud af køleskabet. Fjern springform og kageplast.
Skær forsigtigt KitKat® fra hinanden, så der i alt er 40 stænger KitKat® . Kom stængerne langs kanten på kagen og bind et silkebånd om kagen, så de bliver stående.
Sortér Smarties® efter farve. Placer de farveopdelte Smarties® på toppen, så de danner en stor sekskantet stjerne. Hæld de overskydende Smarties® ind i midten af stjernen. Drys med Choco Mix der hvor de små Smarties® ikke dækker kagen. Pynt evt. kagen med glimmerstjerner på pinde som vist på billedet.
Kagen kan opbevares på køl i op til 2 døgn, men det er en god idé at vente med at pynte den til kort inden servering.
Sådan deler du lagkagebunden: Marker en rille med en kniv hele vejen i siden på bunden, hvor den skal deles. Tag et stykke kraftig tråd og læg det rundt i den forskårne rille. Kryds tråden foran lagkagebunden og træk så enderne væk fra hinanden, så tråden skærer bunden igennem.
Relaterede opskrifter
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader