Tænd ovnen på 175 ºC traditionel varme.
Pisk smør og sukker sammen i en skål, til det er lyst og luftigt. Pisk æggene i et ad gangen med en håndmixer ved høj hastighed, pisk godt efter hvert æg.
Tilsæt sigtet hvedemel, vaniljesukker og brunt bagepulver og rør det i sammen med mælken. Rør til sidst korender i dejen.
Hæld dejen i en smurt sandkageform (10 x 30 cm). Bag kagen nederst i ovnen i 55-60 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.
Afkøl kagen på en bagerist.
Bagetid: 55 - 60 Minutes
Hvis kagen allerede er blevet brun, men endnu ikke helt færdigbagt, kan den dækkes til med sølvpapir under den sidste bagetid.
Krydderkage holder sig frisk og saftig i flere dage, og er også velegnet til frysning.
Prøv at riste skiver af krydderkagen og server den med smør.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager