Pisk smør, sukker og salt sammen i en skål til blandingen er ensartet og hvid. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk grundigt efter hvert æg.
Sigt bagepulver og hvedemel sammen i en anden skål og tilsæt vaniljesukker. Vend det forsigtigt i æggemassen skiftevis med mælken. Lad dejen hvile i ca. 1 time.
Varm vaffeljernet godt op.
Spray eller pensel med smør eller olie på begge flader af vaffeljernet. Fordel forsigtigt ca. 1 dl dej i vaffeljernet (mængden af dej varierer afhængigt af vaffeljernet). Vaflen er færdig når den er gylden brun. Server de gyldne vafler med det samme.
Server vaflerne med flormelis, vaniljeis og Forrest Fruit Dessertsauce.
Eller prøv at servere dem med marmelade, Choco Dessertsauce eller Toffee Dessertsauce og flødeskum og måske også lidt krymmel!
Hvis vaflerne skal serveres til brunch kan du prøve at servere dem med friske bær, ahornsirup, ristede mandelflager og græsk yoghurt rørt op med lidt vaniljesukker eller vaniljepasta.
Vaflerne kan bages på forhånd og lunes på en bageplade i ovnen ved ca. 180° C varmluft i 3-5 minutter.
Relaterede opskrifter
Desserter
Desserter
Desserter